ДТП Експерт

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

Перша та єдина компанія в Україні, яка здійснює невідкладний виїзд на місце ДТП
Ми здійснюємо захист прав водія при ДТП або порушенні ПДД. Якщо Ви потрапили в дорожню пригоду, майте на увазі, що кінцевий результат при відшкодуванні збитків Вашому майну і здоров’ю залежить від того, як швидко Ви звернулися за допомогою до кваліфікованих адвокатів та виконали ряд дій юридичного характеру – складання протоколу та схеми на місці ДТП, для подальшої передачі до суду та страхової компанії.


Вчасний виклик адвоката для невідкладного захисту на місці пригоди забезпечує правильне оформлення всіх дій під час події (ДТП або порушення ПДД) згідно вимог чинного законодавства, та, в першу чергу – захисту інтересів потерпілого. Точність та правильність оформлення документів впливає на кінцеве рішення страхової компанії, слідчого та судді.
В режимі 24/7, команда кваліфікованих спеціалістів, в складі юристів, адвокатів та аварійних комісарів, прибуває на виклик та надає повний спектр послуг стосовно юридичного захисту.
Не витрачайте час на сумніви і забезпечте собі належний захист Ваших прав та інтересів справжніми професіоналами. Звертайтеся:
Адреса: Україна, 04119 м. Київ,
вул. Дегтярівська, 25а, корпус «Л» 2-й поверх
Сайт: https://www.revealinginformation.com.ua/
E-mail: revealing@ukr.net
dtp_ekspert@ukr.net
Телефони: +38095 358 04 44
+38067 868 36 90