Бізнес-досягнення «ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ «РЕВЕЛІН ІНФОРМЕЙШН» відзначено нагородою «Лідер галузі 2019»

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ «РЕВЕЛІН ІНФОРМЕЙШН» отримала престижну нагороду «Лідер галузі 2019» за значний внесок у державний бюджет, високі результати діяльності. Досягнення компанії відзначив Національний бізнес-рейтинг в Україні за результатами незалежного дослідженн

ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ «РЕВЕЛІН ІНФОРМЕЙШН» зайняла перше місце серед суб’єктів господарювання Київської області та дев’ятнадцяте місце серед усіх представлених суб’єктів господарювання України. Такі результати отримав Національний бізнес-рейтинг, проаналізувавши показники внеску 329 783 українських підприємств у державний бюджет.
Директор компанії Гоменюк Андрій Михайлович та керуючий партнер Кеєр Олександр Юрійович зазначив: «Нагорода Лідер галузі 2019 — це показник значного вкладу в розвиток галузі і економіки України в цілому. Компанії, які посідають високі місця дотримуються високих стандартів соціальної захищеності працівників, впроваджують передові технології і створюють імідж України як правової економічно розвиненої держави. Золото рейтингу свідчить про високі досягнення «ЮРИДИЧНОЇ КОМПАНІЇ «РЕВЕЛІН ІНФОРМЕЙШН» і її значний внесок у розвиток економіки України. Адже компанія визнана лідером на основі комплексного аналізу фінансово-економічних показників її діяльності».
Національний бізнес-рейтинг в Україні вже 15 років аналізує роботу підприємств і відзначає нагородами тих, хто займає високі місця в галузевих рейтингах. Це фінансово стійкі, сумлінні компанії, драйвери розвитку своїх галузей і економіки країни в цілому.