Викрали автомобіль? Зневірились, що його зможуть знайти та повернути? Даремно! АО «Revealing information» має позитивну практику повернення викрадених автомобілів!

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

Так, 18.10.2016 у власника було викрадено автомобіль «Lexus RX350», про що власник одразу заявив до правоохоронних органів з метою відшукання автомобіля «по гарячим слідам». Автомобіль було оголошено у розшук. Проте, такі дії жодного результату не дали

У подальшому, автомобіль було перегнано на територію іноземної держави. За допомогою злагоджених дій адвокатського об’єднання компетентні правоохоронні органи Російської Федерації знайшли відповідний автомобіль на своїй території та виявили, що ідентифікаційний номер (VIN) автомобіля змінено з оригінального на вторинний. Після проведення експертиз відповідний автомобіль було повернуто власнику на територію України.
Але не все так просто! Власник зіткнувся з іншими проблемами, які очікували його на території України. Зокрема, оскільки автомобіль перебував у розшуку, по поверненню його з Російської Федерації, 29.10.2019, слідчим було проведено огляд та затримання транспортного засобу і розміщення його на спеціальний майданчик.
Лише 15.06.2020 зусиллями адвокатського об’єднання та адвоката Воронюка С.О., автомобіль було вилучено зі штрафного майданчику та передано законному власнику.
АО «Revealing Information» відновлює віру в українське правосуддя!

Адреса: м. Київ, вул. Дегтярівська, 25а, корпус Л
Сайт: https://www.revealinginformation.com.ua/
E-mail: revealing@ukr.net
Телефони: +38095 868 35 90
+38067 868 36 90